Potting machine

Specifikimet

MarkëWillburg
Kod25404
Pottenaanvoerband Including
Pot dispenser Pneumatic only
Take-off mechanism Pneumatic
Amount of pot hooks 32
Maximum pot diameter 120 mm
Maximaal aantal potten per uur 3000
Pottenafvoerband Optional
Compressor Optional
Power supply 400 V, 3 phases, zero + earth, 50 Hz
Length 4260 mm
Width 2200 mm
Height 2000 mm
Weight 510 kg

How it works:
The soil is dropped onto the pot plate by the elevator belt. The pot is automatically placed in the plate by the pneumatic pot dispenser. The soil can be slid by hand in the pot, then the young plant can be placed by hand and then again soil for filling the pot. The excess soil is automatically transported back to the soil bunker.

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Këshilla individuale rreth çështjeve të logjistikës, siç janë: makineritë e klasifikimit, zonat e përpunimit

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë

Gama e produkteve të reja Hortimat