New remote controlled hosedrums

Brandnew

Specifikimet

MarkëHortimat
Kod19258
Gjëndje13 pcs Nuk ka gjëndje të mjaftueshëm? Pyesni për mundësitë
Control Remote control
Speed adjustable Speed controller included
Wheels 2 castors
Material Full stainless steel
Hose reel Included
Hose Optionally available
Hose guide Included
Hose Optionally available
Spraying pistol Optionally available
Power supply 230 V, 1 phase, zero + earth, 50 Hz
Length 1290 mm
Width 830 mm
Height 1.040 mm
Year of manufacturing New

Hortimat is the only supplier who supplies new remote controlled hosedrums completely made out of stainless steel!
Different kind of hose can be wound on the hosedrum, like for example approximately 70 meters of 3/4 inch hose, approximately 100 meters of 1/2 hose and approximately 120 meters of 3/8 inch hose. The hose drum is easily controlled with a remote controller and is equipped with an automatic hose guidance winder.

The hose reel is equipped with a magnetic coupling, which makes it extra easy to unwind!

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Oferta të ngjashme

Përshtatja / modifikimi i makinerive të përdorura në specifikimet e dëshiruara të konsumatorit

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë

Këshilla individuale rreth çështjeve të logjistikës, siç janë: makineritë e klasifikimit, zonat e përpunimit