Double scissor hydraulic lift

Brandnew

Specifikimet

TipiHortiman hydraulic
MarkëHortimat
Kod24288
Maximum load 150 kg
Control Controls on pole on platform
Version Double scissors hydraulic
Center to center distance Available between 425 - 600 mm
Minimum platform height 480 mm
Maximum platform height 2700 mm
Speed adjustable Yes
Safety rail Included
Length 1800 mm
Width 610 mm
Height 1680 mm
Battery capacity 2 × 100 Ah
Power 0.35 kW
Battery indicator Included
Weight 280 kg

The Hortiman hydraulic is designed for work in greenhouses and foil tunnels equipped with a pipe rail system.

The work platform achieves hydraulic heights of up to 2,700 mm. The trolley has a fixed control panel on the work platform including a battery level indicator that prevents you from standing still during your work.

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Oferta të ngjashme

Këshilla individuale rreth çështjeve të logjistikës, siç janë: makineritë e klasifikimit, zonat e përpunimit

Gama e produkteve të reja Hortimat

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë