Cold water high pressure cleaner

Specifikimet

Kod23796
Pump capacity maximum 15 liter per minute at 150 bar
Hose reel Manual hose reel
Hose Equipped with 20 meters hose
Spraying pistol Optionally available
Power supply 400 V, 3 phases, zero + earth, 50 Hz
Length 980 mm
Width 560 mm
Height 1130 mm

This Maasmond cold water cleaner is suitable for cold water. This cold water cleaner pumps 15 liters of water per minute at a bar of 150. The approximately 20 meters of hose must be manually coiled by means of the lever on the side of the reel.

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Këshilla individuale rreth çështjeve të logjistikës, siç janë: makineritë e klasifikimit, zonat e përpunimit

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë

Gama e produkteve të reja Hortimat