Scrub and vacuum cleaner

Specifikimet

TipiHakomatic B 115 R
MarkëHako
Kod25683
Brushes 2 brushes
Klaxon Included
Maximum speed 6.5 km per per hour
Working width 650 mm
Length 1650 mm
Width 800 mm
Height 1420 mm
Battery capacity 24 Volt
Battery indicator Included
Battery charger Optionally available
Weight 706 kg

General information:
The machine is a scrub and vacuum cleaner that can be used for scrubbing and drying horizontal floors.

How it works:
The scrub and vacuum cleaner distributes a dosage solution of water and a cleaning solution over the floor and scrubs the floor with its brushes to remove the dirt. A vacuum system makes that the scrubbed floor is dried.

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Gama e produkteve të reja Hortimat

Aplikimi i sistemeve të reja operative 2022 në makineritë e përdorura

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë