Compressed air hose including couplings

Brandnew

Specifikimet

Kod22598S

The complete set consists of:
- Insert nipple
- Hose (length on customer request)
- Link

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë

Gama e produkteve të reja Hortimat

Këshilla individuale rreth çështjeve të logjistikës, siç janë: makineritë e klasifikimit, zonat e përpunimit