Air compressor

Specifikimet

Tipi2,2 kW/200 L
MarkëHuvema
Kod21814
Boiler capacity 200 liter
Suction capacity 299 liter per minute
Working load maximum 10 bar
Tank capacity 200 liter
Noise level 73.9 dB
Power supply 400 V, 3 phases, zero + earth, 50 Hz
Engine power 2,2 kW
Length 1500 mm
Width 500 mm
Height 900 mm
Weight 105 kg

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Oferta të ngjashme

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë

Këshilla individuale rreth çështjeve të logjistikës, siç janë: makineritë e klasifikimit, zonat e përpunimit

Rinovimi i plotë; garanton një jetë të gjatë