Crop protection technique

Karrocë me spërkatje hekurudhore me tuba me operim/zhvendosje manuale

Robot për spërkatje automatike me tub shinor me zhvendosje manuale të jastëkutMë shumë informacion

Robot automatik spërkatës me shina tubash me zhvendosje hidraulikeMë shumë informacion

Pipe rail spraying robot with tank

Karrocë me ekspozim UV me karrocë lëvizëse automatike

Hekuri i gypave Spërkat robot automatik me lëvizje automatike të rrugësMë shumë informacion

Booms spërkatës të përdorura

Kulloni dezinfektuesit e ujit UVMë shumë informacion

Mbledhës zorre me komandim në distancëMë shumë informacion

Remote controlled hose drums accessoriesMë shumë informacion

Vagonet e spërkatjesMë shumë informacion

Aksesorë për vagonët me spërkatje

Spërkatës Bum

Ndarjet e higjienës/kontrolli i aksesit

Pompa me presion të lartë

Pompat e presionit të lartë të ndryshmeMë shumë informacion

LVM makinerit e spërkatjesMë shumë informacion

Makinat e thithjes

Djegësit e squfurit dhe spërkatësMë shumë informacion

Aksesorë për teknika të ndryshme të mbrojtjes së bimëveMë shumë informacion