Polyester container 350 liter

Specifikimet

Kod21100
Wooler Optional
Diameter 750 mm
Holding capacity 350 liter
Material Polyester
Height 850 mm

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Aplikimi i sistemeve të reja operative 2022 në makineritë e përdorura

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë

Rinovimi i plotë; garanton një jetë të gjatë