Slatted grille for a fan

Brandnew

Specifikimet

Kod24630
Number of slats 16
Material Plastic
Length 610 mm
Width 610 mm
Height 610 mm

This plastic slatted grille can be used for the facade fans. This is the facade fan solution!

The grille is UV-resistant and protects against rain and wind!

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Gama e produkteve të reja Hortimat

Aplikimi i sistemeve të reja operative 2022 në makineritë e përdorura

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë