Condensor

Specifikimet

TipiCCM3003
MarkëVan Dijk Heating
Kod22193
Working load maximum 3 Bar
Nominal power 124 kW
Nominal boiler load 4218 kW
Length 1700 mm
Width 1100 mm
Height 2100 mm
Year of manufacturing 2000

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Gama e produkteve të reja Hortimat

Rinovimi i plotë; garanton një jetë të gjatë

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë