Aluminum T-stake 1200 mm

Brandnew

Specifikimet

MarkëHortimat
Kod25000
Gjëndje34800 pcs Nuk ka gjëndje të mjaftueshëm? Pyesni për mundësitë
Material Aluminum
Particularities 15 slots
Length 1200 mm

Large batch of new aluminum slotted poles / T-profiles / chrysanthemum poles / herringbone poles / flowers support material.

These support posts have a slot width of 6 mm which improves the firmness!

Immediately available for a competitive price!

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Oferta të ngjashme

Këshilla individuale rreth çështjeve të logjistikës, siç janë: makineritë e klasifikimit, zonat e përpunimit

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë

Përshtatja / modifikimi i makinerive të përdorura në specifikimet e dëshiruara të konsumatorit