AGF machines

Makinat horizontale të rrjedhës mbyllës fundorMë shumë informacion

Makinat horizontale të rrjedhës mbyllës i lartëMë shumë informacion

tuneli i tkurrjes

Nxjerrësit e tabakave

Rripat transportues të furnizimit të produktit dhe njësia e kontrollit të hyrjesMë shumë informacion

Makineri per vulosjen e kastravecaveMë shumë informacion

Peshore lineare shumëkokëshe

sayma maşını

Tavolina rrotullueseMë shumë informacion

Transportier me rula para selektimitMë shumë informacion

Linja të vogla paketimi

Formues vasketashMë shumë informacion

Makinë mbështjellëse me litar me domate

Makineri rrjetash

Makineri etiketashMë shumë informacion

Peshore