Pre packer

Specifikimet

MarkëAweta
Kod16093
Suitable for Tomatoes
Machine setup length 3300 mm
Machine setup width 2500 mm
Machine setup height 1120 mm
Input control By means of sensors and frequency controlled conveyor belt
Power supply 400 V, 3 phases, zero + earth, 50 Hz

Aweta buffer conveyor belt system with an intergraded singulator, which ensures that exactly 6 or 8 tomatoes fall into the trays on the input conveyor belt of a flowpacking machine. So-called “six/eight in a pack” feeding system for a flowpacking machine.

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Rinovimi i plotë; garanton një jetë të gjatë

Këshilla individuale rreth çështjeve të logjistikës, siç janë: makineritë e klasifikimit, zonat e përpunimit

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë