Cucumber harvesting trolley 425 mm c.t.c.

Specifikimet

Kod25453
Gjëndje15 pcs Nuk ka gjëndje të mjaftueshëm? Pyesni për mundësitë
Platform length 1680 mm
Platform width 470 mm
Center to center distance 425 mm
Wheels 4 castors and 2 mid wheels
Material Painted steel
Folding triangle Included
Push bars Optionally available
Length 1750 mm
Width 600 mm
Height 220 mm

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Gama e produkteve të reja Hortimat

Aplikimi i sistemeve të reja operative 2022 në makineritë e përdorura

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë