Angular conveyor belt

Specifikimet

Tipi300 × 5300 mm
MarkëAweta
Kod16186
Side guide Included
Supports Optionally available
Power supply 400 V, 3 phases, zero + earth, 50 Hz
Length 5300 mm
Width 500 mm

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Oferta të ngjashme

Këshilla individuale rreth çështjeve të logjistikës, siç janë: makineritë e klasifikimit, zonat e përpunimit

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë

Rinovimi i plotë; garanton një jetë të gjatë