90° Curved conveyor

Specifikimet

Tipi300 mm
MarkëViscon
Kod21125
Dimensions See drawing
Speed Fixed speed
Belt width 300 mm
Side guide At one side
Food safe conveyor belt deck Optionally available
Material Painted steel
Supports Included
Power supply 400 V, 3 phases, zero + earth, 50 Hz

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë

Rinovimi i plotë; garanton një jetë të gjatë

Këshilla individuale rreth çështjeve të logjistikës, siç janë: makineritë e klasifikimit, zonat e përpunimit