Makinerit e hortikulturës dhe materialet e nevojshme

Dëshironi të shisni makinerinë tuaj të tanishme të hortikulturës? Kërkoni një makineri tjetër dhe dëshironi të blini?
Hortimat është vendi i duhur!

Hortimat është duke kërkuar dhe specializuar në përdorim:

Rollertracks
Ulluqe për mbjellje
Tubacionet e ngrohjes
Rripat transportues
Makineritë e përpunimit të luleve
Makineritë për mbushjen e kovës
Veshja me rrjetë e luleve
Makineritë e mbjelljes
Forklifts
Makineri për hedhjen e farërave
“Makineri për larjen e enëve”: pagina:11?Q= ene+larje
Makineri për mbushjen e enëve
Makineri për hedhjen e farërave
Makinat për blloqet e dheut
Robotët mbjellës
Tavolina
Hapësirë ??ndarëse
Makineri klasifikimi
Karroca hekurudhore

Ne jemi të interesuar në të gjitha llojet e makinave dhe pajisjeve të hortikulturës!

Për më shumë informacion, ju lutemi shihni detajet e kontaktit më poshtë:

Geert van der Meer (Purchasing)
Telephone: +31 6 511 604 85
geert@hortimat.com