Hortimat qëndron për

Rishikimi i plotë, garanton një jetë të gjatë
Të gjitha rishikimet bëhen nga profesionistë të trajnuar mirë dhe pajisje të përparuara. Punëtoria teknike 1500 metra katrorë është e pajisur me pajisje shumë profesionale, ku ne i kryejmë të gjitha punët tona në mënyrë korrekte për të përmbushur standardet tona.

Adaptimi / modifikimi i makinave të përdorura në specifikimet e dëshiruara të konsumatorit
A është makina e dëshiruar shumë e shkurtër apo e gjatë? Hortimat ofron mundësinë e përshtatjes së makinës për të përmbushur kërkesat e konsumatorit. Zakonisht ne e bëjmë këtë në konsultim me prodhuesit.

Aplikimi i sistemeve të reja operative 2023 në makinat e përdorura
Për shkak të njohurive tona teknike, ne kemi mundësinë për të pajisur makinat e përdorura me sistemin operativ të fundit, kështu që makina mund të përdoret për disa vite.

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë
Sapo të rinovohet një makinë e përdorur, ne ofrojmë instalimin në vend. Pas përfundimit të instalimit, ne ofrojmë një trajnim të përdoruesit. Në Hortikulturën e përdorur është unike që klientët të mund të mbështeten në garanci tremujore.

Gama e produkteve të reja Hortimat
Përveç makinave dhe materialeve të rinovuara të hortikulturës, ne gjithashtu kemi një linjë Hortimat me makina të reja. Pavarësisht nëse është një përpunues kulture, makinë mbushëse gjysmë automatike ose një hosedrum i kontrolluar nga larg, të gjitha makinat përmbushin kërkesat tona të larta të cilësisë që Hortimat qëndron.

Këshilla individuale në lidhje me çështjet e logjistikës, si: makinat e klasifikimit, zonat e përpunimit, sistemet e rripave të transportit, sistemet e transportit të brendshëm dhe shumë më tepër
Përfaqësuesit tanë të shitjeve teknike janë gati për ju dhe mund të japin këshilla të ekspertëve. Ne krijojmë një zgjidhje të personalizuar që plotëson situatën e klientëve tanë dhe bën maksimumin nga automatizimi.

Mëso më shumë?
Ju lutemi të kontaktoni departamentin tonë të shitjes me telefon + 31 174 38 71 10 ose me email: sales@hortimat.com.