Instalim i klasifikimit të domates Aweta për një shitës me pakicë nga Kina

Makina klasifikuese Aweta KG 4-14 e rinovuar plotësisht

Një nga makinat e shumta të klasifikimit që Hortimat ka furnizuar muajt e fundit. Kjo makinë klasifikimi është rinovuar plotësisht për një nga partnerët tanë të shitjes me pakicë në Kinë. Makina e klasifikimit të domates Aweta furnizohet me një makinë zbrazjeje të kutisë/arkës Aweta dhe një njësi makinerie M3.
Shitësi me pakicë do të kujdeset për instalimin e plotë, sigurisht që e gjithë kjo bëhet në emër të standardit Hortimat.
Shikoni të gjitha fotot e mësipërme për të marrë një pasqyrë të punës fantastike që ekipi i Hortimat ka bërë në këtë makinë.

Shiko videoprojektin në YouTube

Bëni një pyetje në lidhje me këtë projekt

Më mbaj postuar

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë

Aplikimi i sistemeve të reja operative 2022 në makineritë e përdorura

Përshtatja / modifikimi i makinerive të përdorura në specifikimet e dëshiruara të konsumatorit