Klasifikimi i plotë dhe linja e paketimit për kastravecat

KlientSerres Toundra Inc.
KultivimKastraveca
Faqja e internetitwww.serrestoundra.com

Linjë e kompletuar klasifikimi dhe paketimi për kastraveca

Hortimat ka dorëzuar një linjë të plotë të klasifikimit dhe paketimit të kastravecit në Serres Toundra në Kanada. Serres Toundra është prodhuesi më i madh i kastravecit në Quebec. Hortimat është krenar që Serres Toundra i ka dhënë besim Hortimat që ai të dërgojë këtë linjë të plotë kastraveci.

Shiko videoprojektin në YouTube

Bëni një pyetje në lidhje me këtë projekt

Më mbaj postuar

Këshilla individuale rreth çështjeve të logjistikës, siç janë: makineritë e klasifikimit, zonat e përpunimit

Gama e produkteve të reja Hortimat

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë