Sisteme me porosi të transportit të për mbushjen e kovave

KlientFlower Business Support B.V.

Sistem transportimi i ndërtuar me porosi për mbushjen e kovave

Hortimat furnizon dhe instalon një linjë transportuese të përshtatur për Suport të bizneseve të luleve. Kjo linjë përdoret për shkarkimin e kovave të mbushura me lule. Linja është ndërtuar me porosi për konsumatorin. Transportuesit e rinovuar dhe të rinjë kombinohen për një rezultat të përsosur. Linja e re transportuese përshtatet në mënyrë perfekte në linjën e përpunimit të luleve ekzistuese.

Shiko videoprojektin në YouTube

Bëni një pyetje në lidhje me këtë projekt

Më mbaj postuar

Rinovimi i plotë; garanton një jetë të gjatë

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë

Gama e produkteve të reja Hortimat