Manual pallet truck

Brandnew

Specifikimet

Kod22596
Gjëndje5 pcs Nuk ka gjëndje të mjaftueshëm? Pyesni për mundësitë
Maximum lifting height 200 mm
Fork length 1150 mm
Fork width 160 mm
Total width forks 540 mm
Maximum lifting capacity 2500 kg
Weight 70 kg

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë

Aplikimi i sistemeve të reja operative 2022 në makineritë e përdorura

Këshilla individuale rreth çështjeve të logjistikës, siç janë: makineritë e klasifikimit, zonat e përpunimit