Lajme

Hortimat kompleton automatizimin e Supportit të Biznesit të Luleve

Përveç lëvizjes së linjave të përpunimit të luleve nga Naaldwijk në Rijnsburg, ne i instaluam të gjitha makinat së bashku si një linjë pune për përpunimin e luleve dhe duke përfshirë të gjitha tubacionet e ajrit, energjinë elektrike dhe njësitë e kontrollit elektronik. Pas përfundimit të projektit ne testuam dhe akorduam mirë gjithçka , për një operacion care-free dhe të duhur. Falë fleksibilitetit të Hortimat, klienti mund të vazhdojë operacionet gjatë lëvizjes.

Përfitimet

  • Më shumë fleksibilitet
  • Care-free dhe 24/7 operacione
  • Niveli i ulët i mirëmbajtjes
LinkedIn

John Vis është plotësisht i kënaqur me Hortimat për zgjerimin e Vis Calla

LinkedIn

Makineritë e Hortimat ndalohen në kufirin Rus

Makineritë e Hortimat ndalohen në kufirin Rus, sepse doganat mendojnë se janë të reja, në vend që janë të përdorura!

Makinat dhe Materialet e Rindërtuara Cilësore ☻☻☻

LinkedIn

Hortimat jep makinën e rinovuar plotësisht Bercomex @ Miracle flowers

Hortimat ka dorëzuar për herë të dytë një makinë tërësisht të rinovuar Bercomex @ Miracle flowers. Miracle flowers është një nga furnizuesit më të mirë të Lisianthus në botë! Hortimat është krenar që Miracle flowers i ka dhënë besim Hortimatit për shpërndarjen e makinës së re për korrje! www.miracleflowers.nl: //www.miracleflowers.nl

Youtube