Ekspozitat

IFTF Vijfhuizen 2023

Hortimat është i pranishëm në panairin IFTF në Vijfhuizen, stendat B5.25

Vendtakimi për të gjithë specialistët e luleve.

Panairi është në datat 8, 9 dhe 10 nëntor.