Vlerësimi i vlerës së makinave dhe materialeve

“Hortimat mund të caktohet për vlerësimin e makinave ose makinerive tuaja. Në afro 30 vjet Hortimat është bërë lider botëror në makinat dhe materialet e hortikulturës dhe është aktiv në më shumë se shtatëdhjetë vende në të gjithë botën Përveç blerjes dhe shitjes së makinave të përdorura të hortikulturës dhe materiale, Hortimat është gjithashtu e specializuar në rinovime dhe ka një magazinë prej 10,000 m². Për shkak të përvojës dhe ekspertizës së gjerë, Hortimat është një vlerësues i respektuar dhe përdoret rregullisht nga bankat, agjensitë e ristrukturimit, kuratorët dhe të tjerët. Hortimat gjithashtu është e përfshirë rregullisht në blerjet e korporatave .

Hortimat është i disponueshëm si një vlerësues për të gjitha pronat e luajtshme të zakonshme brenda serrës dhe industrisë së paketimit.

Ju lutemi të kontaktoni Geert van der Meer me email për më shumë informacion!

geert@hortimat.com