Conveyor belt

Specifikimet

Tipi175 × 1700 mm
Kod19349
Speed Fixed speed
Belt width 175 mm
Food safe conveyor belt deck Optionally available
Profile height 20 mm
Supports Optionally available
Power supply 400 V, 3 phases, zero + earth, 50 Hz
Length 1700 mm
Width 420 mm

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Oferta të ngjashme

Përshtatja / modifikimi i makinerive të përdorura në specifikimet e dëshiruara të konsumatorit

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë

Rinovimi i plotë; garanton një jetë të gjatë