75° Curved conveyor

Specifikimet

Tipi730 mm
MarkëKramer & Duyvis
Kod20127
Dimensions See drawing
Speed Fixed speed
Belt width 730 mm
Food safe conveyor belt deck Included
Side guide At one side
Material Steel
Supports Included
Power supply 400 V, 3 phases, zero + earth, 50 Hz

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Gama e produkteve të reja Hortimat

Rinovimi i plotë; garanton një jetë të gjatë

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë