Bunch cutting unit

Brandnew

Specifikimet

TipiStandard
MarkëHortimat
Kod24895
Maximum bunch thickness 125 mm
Length 380 mm
Width 130 mm
Height 440 mm

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Aplikimi i sistemeve të reja operative 2022 në makineritë e përdorura

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë

Këshilla individuale rreth çështjeve të logjistikës, siç janë: makineritë e klasifikimit, zonat e përpunimit