Counting and dosing machine

Specifikimet

TipiMODEL 1130 Fodet
Kod23675
Suitable for Small products from approx. ø 10 mm to ø 50 mm
Control Control panel
Vibrate unit Included
Power supply 230 V, 1 phase, 50 Hz
Length 4100 mm
Width 860 mm
Height 2550 mm

The machine ensures that an equal number of products is placed in the package of the client.
Ideal for small products in diameter range +- 10mm - 50mm
Machine only functions with clean products!

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë

Këshilla individuale rreth çështjeve të logjistikës, siç janë: makineritë e klasifikimit, zonat e përpunimit

Rinovimi i plotë; garanton një jetë të gjatë