Plani i përpunimit të plotë të luleve

KultivimLulet

Makineri e përpunimit të plotë të luleve

Hortimat dorëzoi një park të plotë makine!

Rezultati i automatizimit të plotë është treguar në këtë Video. Hortimat krijon dhe instalon zgjidhje të përshtatura për distributorët dhe eksportuesit e luleve.Get Hortimized!

Konsumatori ka zgjedhur Hortimat për dërgimin e një parku të plotë makinerish për përpunimin e luleve. Në emër të klientit, ne kemi dorëzuar gjashtë linja të rinovuara të përpunimit të luleve Bercomex, të cilat janë plotësisht të përshtatura për nevojat e konsumatorëve. Hortimat gjithashtu furnizoi të gjitha makineritë e reja! Linja e përpunimit të luleve Bercomex është plotësisht “E përshtatur nga Hortimat”, si:
• Njësi shtesë e integruar e heqjes së gjetheve
• Pjesë e zgjeruar e dekorimit
• Pjesa e veshjes së tufave e zgjatur
• Tregues i ri i drejtuar nga gjatësia
• Makineritë e pajisura me motorë të rinj dhe më të fuqishëm
• Rripa të reja transportuese
• Të gjitha linjat e përpunimit janë të pajisura me rripa të reja të shkarkimit të mbeturinave

Përveç linjave të përpunimit të luleve, Hortimat gjithashtu furnizoi pjesën tjetër të parkut të makinerive, duke përfshirë makineri të reja, si:
• Makineri për mbushjen e kovave
• Makineritë e ngjitjes
• Makineritë e vulosjes së kutive
• Tavolina prej inoksi për tufat e luleve
• Kontejnerët e ujit të ndotur të luleve
• Transportier të ndryshëm të kovave
• Transportierët me rula
• Etj ..

Hortimat ka dorëzuar dhe instaluar gjithçka në vend. Të gjitha janë planifikuar me klientin në konsultim të ngushtë, në mënyrë që prodhimi të vazhdojë dhe të funksionojë pa probleme! “

Shiko videoprojektin në YouTube

Bëni një pyetje në lidhje me këtë projekt

Më mbaj postuar

Gama e produkteve të reja Hortimat

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë

Rinovimi i plotë; garanton një jetë të gjatë